Project categories: Show All

Our Portfolio

Recent Projects

Valvontakamerat asennettuna

IP-valvontakamerat kaikkeen kiinteistön valvontaan, prosessin seurantaan, tuotannon seurantaan. Yrityksille ja kotitalouksille. Meiltä koko paketti tarvekartoituksesta asennukseen ja loppukäyttäjän opastukseen avaimet käteen periaatteella. Kysy myös ylläpitosopimuksiamme.

Ohjelmistokoulutus

Koulutamme ohjelmisto ja käyttöjärjestelmä asioissa tiimisi, työyhteisösi, yrityksesi, yhdistyksenjäsenet, seuranjäsenet, yksityishenkilöt. Räätälöity palvelu juuri tarpeittesi mukaan.

Tietokoneet ja oheislaitteet

Tietokoneet käyttövalmiina avaimet käteenTietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen kautta hankitut tietokoneet saat aina halutessasi avaimet käteen periaatteella Varmistamme uusimmat päivitykset ja ohjelmistoversiot. Tietokoneet sekä ohjelmistot muuttuvat ja kehittyvät tiuhaa tahtia. Tietoturvallinen ja ajantasainen käyttöjärjestelmä ja ohjelmistot on ehdoton edellytys tietoturvallisen tietojärjestelmän ja laitteiston käyttöön. Ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmän moitteettomaan toimintaan vaikuttaa myös säännöllinen huolto ja laitteiston ylläpito. Päivitysten ja ohjelmiston ajantasaisuudella, sekä tietokoneen komponenttien huollolla tai vaihdolla saadaan jatkettua tietokoneen käyttöikää ja säästetään monesti rahaa.

Ohjelmistot ja tiedonkäsittely

Ohjelmistoasennukset ja tiedostojen pelastaminen vikatilanteissa. Tärkeät tiedostot kadoksissa ? Kuvat, asiakirjat, videot, musiikki kaikki meille tärkeä henkilökohtainen digitaalinen omaisuus on tallennettuna useimmiten vain ja ainoastaan tietokoneelle. Varmuuskopiot ovat vanhoja tai niitä ei ole ollenkaan, jolloin hätä on suuri kun alkuperäiset tiedot ovat vaarassa hukkua ikiajoiksi. Tiedostot on kuitenkin mahdollisesti vielä pelastettavissa. Me autamme.

Laitemyynti ja asennukset

Laitteiden käyttöönotto Uuden tai käytetyn laitteen tai ohjelmiston käyttöönotto voi joskus olla pulmallista ja aiheuttaa ylimääräistä työtä itselle. Yrityksissä tämä työ on pois tuottavasta työstäsi. Anna meidän hoitaa asennus ja käyttöönotto puolestasi. Saat käyttövalmiin ja oikein toimivat laitteet ja ohjelmistot jotka ovat heti käytössä juuri niin kuin on suunniteltukin