Verkkosivut ja Sosiaalisen median käyttötuki

 

Kotisivujen suunnittelu, toteutus ja ylläpito kaikki nämä voit hankkia meidän kautta. Paketoidaan tarvitsemasi kotisivupaketti suunnitellaan sivuston ilme ja sisältö. Toteutetaan moderni, käytännöllinen ja yrityksesi näköinen verkkosivu, jossa tuot palvelusi tai asiasi esille tyylikkäästi ja helposti.

Toteutamme sivuston luotettavasti ja varmasti ja tarjoamme ylläpito ja opastus palvelua, jotta voit halutessasi päivittää ja julkaista ajankohtaisia asioita myös itsenäisesti helppokäyttöisellä julkaisujärjestelmällä.

Käytössämme on esimerkiksi suositut julkaisujärjestelmät kuten WordPress, Drupal ja Joomla.

Ota rohkeasti yhteyttä ja ideoidaan sinulle ja/tai yrityksellesi soveltuvat näyttävät uudet verkkosivut.

Meiltä myös kävijäseuranta

Haluaisitko tietää kuinka paljon Internet- sivuillasi käy  vierailijoita ?

Toimitamme teille tähän tarvittavat työkalut, jolloin voit kohdentaa markkinointiasi ja saat enemmän irti sivustostasi. Sivuston seurannalla voit parantaa asiakkaiden kokemuksia sivuilla, osaat kohdentaa tuotteita- tai tapahtumia oikeaan suuntaan ja kysyntä ja tarjonta kohtaa sivuillasi paremmin.

Ensivaikutelma syntyy toimivasta, näyttävästä ulkoasusta ja selkeästä sisällöstä. Tietokoneella että mobiililaitteilla toimiva sivusto tuo käyttömukavuutta ja antaa asiakkaalle miellyttävämmän käyttökokemuksen. Toimiva sivusto yhdistettynä näyttävään ulkoasuun antaa lisäpotkua sivuston sisällölle ja asiakkaasi viihtyvät sivustolla paremmin. Asiakkaat löytävät tarvitsemansa tiedon selkeästi ja hyvin jäsennellyltä sivulta paremmin ja suosittelevat niitä myös eteenpäin.

Kotisivut tarvitsevat kodin

Kotisivut rakennetaan palveluntarjoajan järjestämille  palvelimille. Kotisivut eli sivujen tiedostot, kuvat, tekstit ja muu sisältö sijaitsee palveluntarjoajan konesaleissa palvelin tietokoneilla. Palveluntarjoajia eli ns. webhotelleja on useampia, jonka väliltä asiakas voi valita haluamansa. Autamme tietenkin myös tässä asiassa ja halutessasi voimme toimittaa kauttamme suoraan webhotellin ja rakentaa sivustot asiakkaan mieltymysten mukaan täysin avaimet käteen periaatteella.

Kysy tarjous kotivujen teosta ja minkälaisella palvelupaketilla tarvitset sivustosi

Esimerkiksi. Suoritamme vanhojen olemassa olevien sivujen ” freesausta” ja ”kasvojen kohotusta”.Täysin uusien sivujen rakentamista, että sivuston sisällön ja kuvien käsittelyä.

logot-some

 

Sosiaalinen media haltuun

Oletko some-mestari vai aloitteleva sosiaalisen median käyttäjä. Opastamme henkilökohtaisten ja yritystilien teossa ja hallinnassa, jotta sinä onnistut sosiaalisen median kanssa. Nykyisin moni taho on jo osa some-maailmaa, mikset myös sinä ? Autamme yhdistämään halutessasi verkkosivusi ja sosiaalisen median kanavat yhteen, jotta sinulla olisi mahdollisimman hyvät edellytykset olla osana verkkomainontaa ja nykyistä tiedonvaltaväylää.

Kysy Some koulutuksesta niin räätälöidään juuri tarpeitasi vastaava koulutus.

facebook_kansikuva_malli