Tietoturva ja virustorjunta

Tietokonevirukset ovat nykypäivän vitsauksia ja jokainen meistä tietotekniikan kanssa tekemisissä olevana törmäämme tähän ongelmaan jossain vaiheessa. Virusten päätarkoitus on haitata tietokoneen käyttöä muun muassa hidastamalla käyttöjärjestelmän ja/ tai ohjelmien käyttöä. Monesti virukset ja haittaohjelmat pyrkivät myös kalastelemaan tietoja käyttäjältä tai tuhoamaan tämän henkilökohtaisia tiedostoja. Pääasiassa nykypäivän haittaohjelmat ovat ns. vakoiluohjelmia jotka pyrkivät saamaan tietoonsa muun muassa verkkopankkitunnuksia ja muita käyttäjän palvelu salasanoja ja tunnuksia.

Virusturva ja toimiva sekä ajantasainen käyttöjärjestelmä ja ohjelmistot ovat elintärkeä asia taistelussa tietoturva tihulaisia vastaan.

Meiltä saat palvelut tietoturvan asennukseen ja toimivien ratkaisujen käyttöönoton. Jos epäilet , että laitteesi on saanut virustartunnan käänny puoleemme, niin hoidetaan laitteet kuntoon. Tarvittaessa hoidamme turvallisesti henkilökohtaisten tiedostojen pelastamisen ja järjestelmän puhdistuksen tai uudelleen asennuksen.

kuvituskuva_ilmaiset_virusturva kuvituskuva_ilmaiset_virusturva_2