Laitteiden käyttöönotto

Uuden tai käytetyn laitteen tai ohjelmiston käyttöönotto voi joskus olla pulmallista ja aiheuttaa ylimääräistä työtä itselle. Yrityksissä tämä työ on pois tuottavasta työstäsi. Anna meidän hoitaa asennus ja käyttöönotto puolestasi. Saat käyttövalmiin ja oikein toimivat laitteet ja ohjelmistot jotka ovat heti käytössä juuri niin kuin on suunniteltukin.

Tietokoneet käyttövalmiina avaimet käteen

Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen kautta hankitut tietokoneet saat aina halutessasi avaimet käteen periaatteella Varmistamme uusimmat päivitykset ja ohjelmistoversiot. Tietokoneet sekä ohjelmistot muuttuvat ja kehittyvät tiuhaa tahtia. Tietoturvallinen ja ajantasainen käyttöjärjestelmä ja ohjelmistot on ehdoton edellytys tietoturvallisen tietojärjestelmän ja laitteiston käyttöön. 

Ohjelmistojen ja käyttöjärjestelmän moitteettomaan toimintaan vaikuttaa myös säännöllinen huolto ja laitteiston ylläpito. Päivitysten ja ohjelmiston ajantasaisuudella, sekä tietokoneen komponenttien huollolla tai vaihdolla saadaan jatkettua tietokoneen käyttöikää ja säästetään monesti rahaa. Laitteesi vioittuessa annamme aina kustannusarvion korjaustoimenpiteistä ja tarvittaessa kirjallisen todistuksen korjauskustannuksista vakuutusyhtiötä varten.

windows-logot