Blog

IP-valvontakamerat

Mikä on IP-kamera? Miten se eroaa muista kameroista esimerkiksi monille tutuista
digitaalikameroista, joilla olemme oppineet ottamaan valokuvamme, tai
videoimaan tapahtumat. IP-kameralla tarkoitetaan kameraa, jolla on kyky kommunikoida
tietoliikenneverkossa. Tietoliikenneverkko koostuu verkkolaitteista
erilaisista palvelin tyyppisistä tietokoneista ja työasemista, kuten kannettavat
tietokoneet, pöytäkoneet ja niin edelleen. IP-kamera toiselta nimeltänsä verkkokamera
on ratkaisu, jossa kameraan on sisällytetty web-kamera (verkkokamera,
joka lähettää kuvaa Internet-verkkoon tietokoneeseen liitettynä) ja sen komponentit,
sekä tietokone yhteen pakettiin. Lue lisää täältä

Hyvää joulua ja menestystä uudelle vuodelle

Digitaitoja kansalaisopistolla

TitePasi kouluttaa Digipajassa Simpelejärven opistolla

Kirjaston ja opiston yhteinen digipalvelu

Opastusta ja ohjausta tietotekniikan ihmeelliseen maailmaan teeman tai tarpeen mukaan Pasi Viinasen johdolla.
Toimipaikka avoin katso alta päivämäärät ja paikka HUOM! aikaistunut ajankohta
Ma , Ke ja To
Viinanen Pasi
DIGIPAJA JATKUU KEVÄÄLLÄ 2021 ohessa aikataulu
Kevään 2021 Digipajan sivut löytyvät täältä 

 

 

Viikot menevät seuraavasti:
Ma 18.01.2021 13:00 – 15:00  Parikkalan kirjasto
Ma 25.01.2021 13:00 – 15:00  Simpeleen kirjasto
Ke 03.02.2021 15:00 – 17:00  Rautjärven kirjasto
To 11.02.2021 13:00 – 15:00  Uukuniemen kirjasto
Ma 15.02.2021 13:00 – 15:00  Saaren kirjasto
Ma 22.02.2021 13:00 – 15:00  Parikkalan kirjasto
Ma 01.03.2021 13:00 – 15:00  Simpeleen kirjasto
Ke 10.03.2021 15:00 – 17:00  Rautjärven kirjasto
To 18.03.2021 13:00 – 15:00  Uukuniemen kirjasto
Ma 22.03.2021 13:00 – 15:00  Saaren kirjasto
Ma 29.03.2021 13:00 – 15:00  Parikkalan kirjasto
Ma 12.04.2021 13:00 – 15:00  Simpeleen kirjasto

Tietotupa opetus kirjastoilla. Kirjastojen tietotuvassa saat apua tietokoneisiin, puhelimiin ja tabletteihin liittyviin ongelmiin. Esimerkiksi ohjelmistojen käyttö, sovellusten lataaminen, asennus ja poistaminen. Erilaiset päivitystarpeet ja niksit. Tietotuvassa voit tulla harjoittelemaan myös arkipäivän tietoteknisiä taitoja esimerkiksi sähköposti, laskujen maksaminen ja verkkopankkiasiat. Tietokoneen yleiskäyttö. Mistä löytyvät ohjelmat? Missä ovat kansiot ja miten tieto sinne tallennetaan? Tietoturva asiat ja turvallinen asiointi verkossa. Mikä on sosiaalinen media? Miten minä voin hyödyntää sosiaalista mediaa? Twitter, Instagram, Facebook . Tutustutaan sosiaalisen median käsitteisiin ja palveluihin. Tarkastelemme lähemmin Facebookia ja sen asetuksia sekä käyttöä. Tietotupaan voit myös ilmoittautua oman aiheesi kanssa ennakkoon. Ota silloin yhteys opettajaan ennen kuin tulet Pasi Viinanen 0504924421.

Kevyt kannettavat TitePasilta edullisesti !

Kevyt,ketterä, kompaktin kokoinen, hyvällä käytettävyydellä ja nykyaikaisella SSD muistilla varustettu kannettava tietokone käytännöllisellä ja siistillä ulkokuorella!!!

Sitä on esimerkiksi Arc tb 14.1” kannettava win10 käyttöjärjestelmällä ja Intel Celeron N4000 prosessorilla !! Tämä ja 11,6” sisarmalli nyt myös TitePasin valikoimassa. Mitä odotat kysy lisää tai tule tutustumaan ja testaamaan toimistolle 👍

 

 

#titepasi #tietokonemyynti #simpele

Kameravalvonta luo turvallisuutta kotipihaan!

Uusimme kameravalvonta juttusarjan muutaman vuoden takaa ja päivitämme samalla sen tietoja vastaamaan nykyhetkeä.

Oheinen juttusarjan ensimmäinen osa käsittelee yhtä edustamaamme tietoliikenteen osa-aluetta, eli valvontakamera asennuksia ja myyntiä. Toivomme, että päivitykset herättävät teissä mielenkiintoa ja kysymyksiä, joita voitte esittää, joko yksityisviestissä tai suoraan näiden päivitysten yhteyteen kommentiksi alle. Ylläpitomme pyrkii vastaamaan kysymyksiinne mahdollisimman pian ja olemaan avuksi niin riistakamera, kuin IP-kamera pulmissa. TitePasilta löydätte IP-kamera edustuksen täydellä avaimet käteen menetelmällä. Saatte neuvonnan sekä asennuksen myöskin riistakameroille.

Julkaisemme kameravalvonta päivityksiä juttusarjaamme muutaman seuraavan päivän aikana. Mukavaa viikkoa teille kaikille.

1. Kameravalvontaa koti- ja mökkipihoille

Päivitetty 2019

Kevään ja tulevan kesän alkaessa on hyvä miettiä pihapiiriin valvontaa yhä tarkemmin. Lumet sulavat ja kelit lämpenevät, jolloin myös pitkäkyntiset aktivoituvat koluamaan venerantoihin, mökeille ja kotipihoille. Nykyisin omaisuuden ja oman turvallisuuden valvontaan on saatavilla laitteita jo hyvinkin kuluttaja ystävälliseen hintaan. Erilaiset riistakamerat tai Internet verkkoon pohjautuvat IP-kamerat ovatkin nykyään hyvinkin tavallinen ilmestys koti- ja mökkipihoille. Teknologian kehittyminen ja yleistyminen on samalla tuonut laitteista paitsi hinnaltaan edullisemmaksi, niin myös laatu ja käytettävyys ovat harpanneet isoin askelin eteenpäin. Kameroiden tärkeimpiä ominaisuuksia on kuvan tarkkuus, kameran ja sen ohjelmiston helppokäyttöisyys, sekä kameroiden kestävyys suomen vaihtuvissa sääolosuhteissa.

Ohessa on vertailtu lyhyesti IP-kameran ja riistakameran eroja.

IP-kamerat

(+)Plussat

+Nykyisistä kameramalleista monet ovat helppokäyttöisiä ja helposti omaksuttavia.

+mobiilikäytettävyys ja käytön vaivattomuus (käyttö mahdollista puhelimella ja tabletilla sovelluksen kanssa)

+ Megapixel laatu /hinta tulleet kuluttajaystävällisemmäksi

+IP-kameralla on monipuolisemmat käyttötavat ja asetukset.

+IP pohjaisena laitteena hyödyntää tietoliikenneverkkoja etäyhteydessä.

+ Etäohjaus, kameran käyttö omalla tietokoneella erillisiä laitteita kuvien katseluun ja asetusten tekoon ei välttämättä tarvita.

+Megapixel- kameroiden hyvä kuvanlaatu ja tehokkaat IR-ledit

+Käyttökustannukset tehokkaammat, jos kiinteistössä jo Internet liittymä valmiina ( esim. koti-internet yhteys ja lähiverkko olemassa)

(-) Miinukset

– Ei omaa verkkoyhteyttä ( eli Internet yhteys oltava eri laitteelta. Lähiverkkoyhteys oltava vähintään.)

– Tarvitsee tietoliikenneyhteydet ( kiinteä yhteys esim. ADSL tai mobiiliyhteys 4G)

– Verkkovirtakäyttö (monet kamerat ovat ainoastaan verkkovirtakäyttöisiä ( sähkökatkoksissa tarvitaan erillinen varavirtalähde UPS-laite)

– Tarvitaan tietotekniikan perustaidot, verkkotekniikan tuntemusta laiteasennuksessa ja huolto /ylläpitotehtävissä

***********************************************

Riistakamerat

(+)Plussat

+Kuvanlaatu megapixel tasoa ( hyvää) jo hinnat alkaen malleissa

+ Lähettävissä riistakameroissa GSM-ominaisuudet, eli sim-kortti yhteyttä varten kamerassa itsessään.

+ Kameroiden valikot ovat suppeammat ja yksinkertaiset käyttää

+ Kamerassa omat akkuparistot + verkkovirtamahdollisuus ( tietyt mallit)

+ Useammat kameramallit sekä kuvan lähetys, että paikallistallennus SD-muistikortille

+Huomaamattomat (voidaan piilottaa paremmin ympäristöön)

(-)Miinukset

– Vähemmän säätömahdollisuuksia

– Lähettävissä riistakameroissa SIM-kortti/ liittymä oltava ehdottomasti kiinteähintainen ( kuvan lähetys tulee muuten yllättävän kalliiksi )

– Mahdollinen varas/ tunkeutuja tuntee riistakamerat yleensä paremmin eli kamerat saatetaan rikkoa tai viedä mukana( kamera kannattaa kiinnittää esim. lukolliseen laatikkoon, josta kamera voi kuvata säänsuojassa ja anastukselta rauhassa)

– Etäyhteysmahdollisuudet rajoittuneemmat ( still-kuvat, matkapuhelin käyttö ja eri matkapuhelin säätökomennot tekstiviesteillä etäohjattaviin lähettäviin kameroihin.)

– Laitteita on monen tasoisia (ostopäätöstä tehdessä vertailua kannattaa suorittaa ja ominaisuuksia verrata tarkkaan. Apuna esim. erilaiset alan lehtien testivoittajat. Hyvät laitteet ovat myös yleensä tähtensä ansainneet)

 

2. ESITTELYSSÄ IP-VERKKOKAMERAT

Mikä on IP-kamera? Miten se eroaa muista kameroista esimerkiksi monille tutuista digitaalikameroista, joilla olemme oppineet ottamaan valokuvamme, tai videoimaan tapahtumat. IP-kameralla tarkoitetaan kameraa, jolla on kyky kommunikoida tietoliikenneverkossa. IP-kamera toiselta nimeltänsä verkkokamera on ratkaisu, jossa laitteeseen on sisällytetty kameran komponentit, sekä käyttöliittymä kamerakuvan käyttöön tämä kaikki yhdessä paketissa. IP Kamera toimii itsenäisesti tietoliikenne verkossa, sillä on oma IP- osoite ja web-selainpohjainen käyttöliittymä. Kameran antamaa kuvaa voidaan monitoroida miltä tahansa verkossa olevalta tietokoneen ruudulta kirjautumalla kameran IP- osoitteeseen ja antamalla kameran hallinta tunnukset.

IP-kamera ottaa ja lähettää liikkuvaa kuvaa siihen liitettyyn IP-verkkoon ja sitä kautta käyttäjien näyttölaitteisiin, jotka voivat olla tänä päivänä mobiililaitteita kuten älypuhelimet ja erilaiset tablet-laitteet tai perinteinen tietokone näyttöineen. Monet valvontakamerat käyttävät niin sanottuja analogisia siirtoteitä ja vaativat siten omat kaapelointinsa ja näyttölaitteensa. Analoginen siirtotie kuvaa tekniikkaa, jossa tiedonsiirto tapahtuu analogisesti kuten esimerkiksi kuvan ja puheen lähetys tiedonsiirrossa. Lisäksi analogisenkameran lähettämä kuva on yksisuuntaista ja siten esimerkiksi erilaiset toiminnot ja komennot ovat mahdottomat suorittaa verrattaessa digitaalisessa muodossa toimivaan älykkääseen IP-kameraan, jossa tieto kulkee digitaalisessa muodossa radioteitse tai johtimia pitkin.

IP-kameralla on myös monia muita etuja perinteisiin kameroihin verrattuna, ensinnäkin IP-kameran käyttöönotto on helppoa, sillä melkeinpä kaikista kiinteistöistä löytyy nykyään normaali data/Cat-kaapeloinnit Ethernet- verkkoja varten. Ethernet on verkkostandardi, joka on yleisimmin käytössä oleva siirtotiemuoto tietotekniikassa. Cat-kaapelointi on vastaavasti standardiluokan nimitys tietoliikennekaapelille, joita ovat esimerkiksi parikaapeli. Parikaapeli (twisted pair ) on edullinen ja yleisin johtimellinen siirtotie. Parikaapeli koostuu toistensa ympärille kiedotuista kuparijohdin parista. Tyypillisessä parikaapelissa on neljä paria eli kahdeksan johdinta. Toinen yleisesti käytetty verkkotyyppi on langaton WLAN (Wireless local area Network). IP- kamerat toimivat molemmissa verkoissa kameratyypistä riippuen, liittyen, joko langallisesti kaapelia käyttäen tai langattomasti WLAN-tekniikkaa käyttäen. Langaton WLAN-tekniikka toimii radiosignaalilla 2,4GHz taajuusalueella, jolloin tietoliikennettä varten kaapeleita ei tarvita. IP-kamerat toimivat molemmilla verkkotekniikoilla kameratyypistä riippuen.

KAMERAVALVONTA JA LAINSÄÄDÄNTÖ OSA 3

Kameravalvonta, turvallisuus ja lainsäädäntö
Turvallisuus syntyy monen eri tekijän yhteisvaikutuksesta. Nykyisin on keskeistä tunnistaa erilaiset riskit ja niiden hallinta. Pääosa turvallisuuden varmistamisessa nykyään on ennaltaehkäisevää toimintaa, jonka avulla erilaiset onnettomuus- ja vaaratilanteet, vahingot ja rikollinen toiminta pyritään estämään.
Kameravalvonta, kulunvalvonta ja murtohälyttimet parantavat monen kiinteistön turvallisuutta tänä päivänä. Nämä kuuluvat toimitilaturvallisuuden teknisiin turvasuojelumenetelmiin, joiden tavoitteena on estää tai rajoittaa henkilö- ja omaisuusvahinkoja. Mihin kaikkialle kameravalvonta tai muut tekniset valvontaratkaisut sitten soveltuvat?
Kameravalvonta ja siihen liittyvät tekniset järjestelmät ovat viimeisen kymmenen vuoden aikana kehittyneet valtavasti. Kameravalvonnasta on tullut osa päivittäistä kaupunkikuvaa, ja sen käyttöala on laajentunut rikoksia ennaltaehkäisevästä ja selvittävästä roolista huomattavasti eteenpäin. Tekniikan kehittymisestä huolimatta Suomessa ei ole kameravalvontaa koskevaa erityislakia, joka säätelisi yksityiskohtaisesti valvonnan suorittamista. Kameravalvonnan laillisuus riippuukin eniten valvonnan suorittajasta, paikasta ja tarkoituksesta.

Erityistä kameravalvontalakia ei ole tätä kirjoitettaessa päätetty, vaan kameravalvonnassa sovelletaan Tietosuojalakia (523/1999), joka on henkilötietojen käsittelyä koskeva yleislaki ja sen periaatteita sovelletaan myös näin ollen kameravalvonnassa.
Kameravalvonnan käyttö soveltuu julkisten ja yksityisten alueiden ja kiinteistöjen valvontaan tietyin edellytyksin. Ne on hyvä tuntea ennekuin kameravalvontaa suunnitellaan omaan kiinteistöön. Esimerkiksi kameravalvonta työpaikalla on mahdollista toteuttaa jos sille on perusteltuja edellytyksiä, kuten esimerkiksi työntekijöiden ja/tai muiden työnantajan tiloissa olevien henkilöiden turvallisuuden varmistaminen (Hotellin vastaanotot, Kaupan kassat, Pankkikonttorit).
Kameravalvonta on perusteltua myös omaisuuden suojaamisessa kameravalvonnalla tai tuotantoprosessin seuraamisessa. Näissä tapauksessa yhteinen nimittäjä on kameravalvonnalla ennaltaehkäisevä vaaran, ilkivallan tai varastamisen ehkäiseminen.
Kameravalvontaa saa työpaikalla suorittaa yleisissä työskentelytiloissa, käytävillä ja aulatiloissa, tai muissa näihin rinnastettavissa paikoissa. Kuvaaminen on kuitenkin kiellettyä henkilöstön sosiaalitiloissa (WC, pukeutumistilat, taukotilat ja niin edelleen.) Kameravalvonta ei myöskään saa toimia yksittäisen tai yksittäisten työntekijöiden tarkkailuvälineinä työpaikalla. Poikkeuksena sellaiset työpisteet, joissa työntekijään voi kohdistua väkivaltaa tai muuta turvallisuutta uhkaavia tekijöitä. Avoimuus ja informointi kameravalvonnasta työpaikalla ovat ensiarvoisen tärkeätä, jotta kaikki sujuu osapuolten kannalta hyvin.

3.1 Kameravalvonnan lait ja velvoitteet

Kameravalvonta asettaa laitteistonomistajalle erilaisia velvoitteita, jotka tämän tulee tiedostaa hankkiessaan kameroita kiinteistöönsä. Tallennettuja tietoja kuten esimerkiksi kuva, josta luonnollinen henkilö voidaan tunnistaa, pidetään henkilötietolaissa henkilötietojen hallussapidoksi. Tällöin kameravalvontaa harjoittava taho yritys, yhteisö tai henkilö on vastuussa henkilötietojen käsittelyn oikeudenmukaisesta ja laillisesta käytöstä. Toimintaa valvoo tietosuojavaltuutettu.

Yksityinen henkilö tai yritys, joka päättää hankkia teknisiä valvontajärjestelmiä, kuten kamerat, mikrofoonit tai muut sellaisiksi rinnastettavat laitteet otetaan käyttöön ja ryhdytään käsittelemään henkilötietoja, on otettava selvää Suomen lain asettamista pykälistä ja niiden soveltuvuudesta.
Rikoslain 24 luvun 5 §:n, 6 §:n ja 7 §:n (531/2000) mukaan salakatselu ja salakuuntelu sekä
niiden valmistelu ovat rangaistavia tekoja.
Edellä mainitussa rikoslaissa ovat seuraavat viitteet, joita rikkomalla henkilö syyllistyy rikokseen
kuvaamalla tai äänittämällä seuraavissa tilanteissa.

1) kotirauhan suojaamassa paikassa taikka käymälässä, pukeutumistilassa tai muussa vastaavassa paikassa oleskelevaa henkilöä taikka

2) yleisöltä suljetussa 3 §:ssä7 tarkoitetussa rakennuksessa, huoneistossa tai aidatulla piha
alueella oleskelevaa henkilöä tämän yksityisyyttä loukaten, on tuomittava salakatselusta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.

3) keskustelua, puhetta tai yksityiselämästä aiheutuvaa muuta ääntä, jota ei ole tarkoitettu hänen tietoonsa ja joka tapahtuu tai syntyy kotirauhan suojaamassa paikassa, taikka

4) muualla kuin kotirauhan suojaamassa paikassa salaa puhetta, jota ei ole tarkoitettu hänen
eikä muunkaan ulkopuolisen tietoon, sellaisissa olosuhteissa, joissa puhujalla ei ole syytä olettaa ulkopuolisen kuulevan hänen puhettaan, on tuomittava salakuuntelusta sakkoon tai vankeuteen enintään yhdeksi vuodeksi.
(Lähde ja viittaukset: Laki kameravalvonnasta www.tietosuoja.fi )

Kysy lisää kameravalvonnasta Pasilta !

 

https://www.tietotekniikkapalvelutpasiviinanen.fi/

TitePasi

Karjalove- verkosto isännöi IPV:n kanssa pesäpallomatsia Imatralla 2.6.2019

Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen on Karjalove verkoston yritys. Meiltä ostettu vähintään 13 € arvoinen tuote tai palvelu 27.5.2019-2.6.2019 välisenä aikana ja tästä saatu kuitti oikeuttaa ilmaiseen sisäänpääsyyn miesten Superpesiksen runkosarjaottelu IPV-Joensuu. 2.6.2019 Imatran Ukonniemessä. Tervetuloa nauttimaan pesäpallosta Imatralle. Nähdään pelissä !! 👍 #titepasi #karjalove
#IPV

Kampanjan ehdot:

Eteläkarjalaisten yritysten verkosto Karjalove tarjoaa ilmaisen sisäänpääsyn miesten Superpesiksen otteluun IPV-Joensuu 2.6.2019 kaikille, joilla on esittää lippuluukulla kuitti vähintään 13 € ostoksesta Etelä-Karjalan alueella toimivasta paikallisesta yrityksestä.

Kuitissa tulee olla päiväys 27.5.2019-2.6.2019 väliseltä ajalta.

– Sisäänpääsyn saa vähintään 13 € arvoisella kuitilla, joka on Etelä-Karjalassa toimivasta yrityksestä
– Kuitin tulee olla päivätty 27.5.-2.6.2019 väliselle ajalle
– Yksi sisäänpääsy per kuitti
– Etua ei voi lunastaa ennakkoon. Kuitti on näytettävä lipunmyynnissä. Portit otteluun avautuvat sunnuntaina 2.6.2019 klo 16.00. Ottelu alkaa klo 17.00.

#Tervetuloa #titepasi #karjalove

Koulutuksellinen aamupala Parikkalassa 6.2.2018

Koulutuksellinen aamupala Parikkalassa

Tervetuloa kaikki yrittäjät Karjalove -verkoston toteuttamaan koulutukselliseen aamupalaan Parikkalaan JK Karpaloon!

Maittavan aamupalan, kunnan ja Yrittäjien terveisten lisäksi saamme Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinasen koulutuksen maksullisesta Facebook-mainonnasta. Tapahtumassa lisäksi Lappeenrannan Energian Aurinkoenergiaratkaisujen esittely.

Ilmoittaudu täältä: https://www.yrittajat.fi/etela-karjalan-yrittajat/a/tapahtumat/568748-koulutuksellinen-aamupala-parikkalassa

Valjasta Facebook mainonta yrityskäyttöön ( n 60min)

 • Facebookin yrityskäyttö (Facebookin hyödyntäminen yritysviestinnässä, suunnittelu, tavoitteet ja kustannukset, tykkääjien kerääminen, verkkoviestintä sosiaalisen median palvelussa, sosiaalisen median ristikkäisnäkyvyys)
 • Mainonta Facebookissa (maksullisen mainoksen luominen, sivun mainostaminen, kohderyhmän rakentaminen mainokselle, mainosten hinnoittelu ja maksaminen)
 • Mainoksen rakentaminen
 • Mainoksen luominen Facebookissa
 • Millainen mainos toimii? Mainosten muodot ja ulkoasu
 • Kenelle mainostan? Mainoksen kohderyhmä
 • Voinko mainostaa samalle porukalle uudestaan? Kohderyhmien luomien ja tallentaminen
 • Voinko mainostaa samankaltaisille ihmisille kuin sivuistani jo tykänneet? Kaksoisolentokohderyhmän luominen
 • Mitä tämä maksaa? Mainosten hinnoittelu ja maksaminen ja kuitit
Tervetuloa mukaan. Varaan aikaa tilaisuuden jälkeen. Tule rohkeasti juttelemaan kaikesta, jossa koet että voisin olla avuksi
terveisin

 

Pasi Viinanen
puh 0504924421
Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen

Tietotekniikan suunnittelu, asennus-, ja koulutus palveluita Simpeleeltä.
Löydät meidät myös Facebookista, Instagramista ja Twitteristä
Surfaa kanavillemme verkossa, seuraa meitä somessa!

Tietotekniikkapalvelut paikkakunnallasi tarjoaa Pasi

 

 

Tietotekniikka myynti, huolto ja ylläpito palvelut Etelä- Karjalassa

 • Verkkolaitteet : Suunnittelu, toteutus ja ylläpito
 • Kamera ja kulunvalvonta
 • Tietokone ja Tablet laitemyynti
 • Internet-sivut suunnittelu, toteutus

Valtaosa asiakkaistani tilaa tietotekniikkahuollon kotikäynnin, joka onkin vaivattomin vaihtoehto muun muassa isompien laitteiden kohdalla. Asennus ja huoltotoimenpiteiden jouhevaan toimimiseen ennakkotiedot ja valmistautuminen on tärkeää. Mukaan reipas, luotettava ja ammattimainen asenne ripauksella huumoria tuo meille molemmille osapuolille mukavan päivän työskennellä. Etelä- Karjala on mukava paikka asua ja tehdä työtä iso kiitos siitä kuuluu myös sinulle.

 

Tulevia koulutuksia 2017

Vuosi 2017 käyntiin koulutuspaketilla!!!

Yrittäjä tarvitsetko apua digiloikan tekoon ? Nyt sinulla on loistava tilaisuus osallistua kahden päivän koulutukseen ja yhden päivän oman yrityksesi konsultointi päivään. Kouluttajina me annamme kaikkemme ja pistämme osaamisemme peliin 110%, jotta sinä menestyisit mahdollisimman hyvin.

Käsittelemme markkinoinnin perusperiaatteita, tuotteistamista ja sen merkitystä liiketoiminnalle, etsimme vastauksia mitä, miksi, miten ja kenelle tuotamme palveluja.

Käsittelemme digitaalisuuden apukeinoja, sosiaalinen media, hakukonenäkyvyys, www-sivujen tuonti 2010-luvulle ja sivujen yksinkertainen ylläpito ja sisältötuotanto.

Tämä on äärimmäisen hyvä tilaisuus sinulle joka olet valmis sitoutumaan ja tekemään töitä oman yritystoimintasi parantamiseksi. Haluat kehittää digitaalisen markkinoinnin taitojasi ja hyödyntää niitä liiketoimintasi tarpeisiin. Vaivaat päätäsi ja varaat aikaa suunnitelmillesi ja niiden toteutukselle. Pienryhmissä toimiessa olet valmis myös jakamaan ja saamaan apua ja ideoita muilta kurssilaisilta.

Miten toimin ?

-sitoudut ohjelmaan ja vastaat pohjakyselyyn
-osallistumismaksu 220 euroa plus alv
-osallistut kahteen digityöpajaan klo 10-16
-sovit miten käytät 8 tuntia yrityskohtaista, räätälöityä konsultointia joko vierihoitona/tai etätukena.

Ohjelma toteutetaan mikäli Leader – rahoitus toteutuu ja min. 8 yritystä sitoutuu mukaan!

Hankkeen hallinnoi Parikkalan kunta yritysneuvoja
Taina Tolkki p. 044 7811 901.
Digipajamestareina:
Pasi Viinanen 050 4924421 pasi.viinanen@gmail.com
Mirja Ulmanen, p. 040 5240503 mirja.ulmanen@kokemus.inet.fi

Paikka: Kummunkorkea koulu Oy, Kummunkoulutie 19,Uukuniemi

Ilmoittaudu jo mukaan niin pääsemme aloittamaan heti vihreän rahoitusvalon syttyessä!
Oletettu toteutus helmikuussa 2017!

Huomioi minkä hyödyn saat jo pelkästään rahallisesti koulutuksen omakustannushinnassa. Vastaavat koulutukset omarahoitus osuudella ovat huomattavasti kalliimmat.

logot-some

Tervetuloa Tietotekniikkapalvelut Pasi Viinanen kotisivuille

pasin_facebook_sivut_tietotekniikkapalvelut_kansi

Tervetuloa uusille sivuilleni. Sisältöä päivitetään ja osioita lisäillään pikkuhiljaa. Kaiken oleellisen löydät kuitenkin jo sivuilta. Sivusto palvelee jatkossa tiedotuskanavana ja yhteydenpitovälineenä yhdessä some-alustojen kanssa.

 

terveisin Pasi Viinanen